Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

basics

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Basistøj til kvinder der giver blødhed og velvære

Elsker du også bare det blødeste og dejligste basistøj, så giv dig tid til at scrolle de mange dejlige basics til kvinder igennem. Basistøj, der giver masser af blødhed og velvære, fordi det bare er rart at have på. Det kan man jo altid have brug for, både inderst og som bluser, leggings, cykelshorts, yogatøj, loungewear mm. Tøj, du kan bruge dag og nat. I de blødeste naturlige materialer som økologisk bomuld, tencel og uld.

Basistøj i klassiske snit og flere velkendte klassikere

Årstiderne skifter og det gør udvalget af basis tøj til kvinder også – men noget forbliver og er næsten evige klassikere, der derfor helt naturligt fortjener deres plads på vores Langsamt hylder og hos Langsamt online. År efter år. Det gælder bla uld/silke undertøj og bluser fra Engel og Joha, der er gamle i gårde og har haft flere modeller, der er blevet velkendte klassikere for mange gennem mange, mange år. Der er nyere mærker som Basic Apparel, Colorful Standard og Serendipity Organics, der også har skabt deres faste basistøj, der altid er at finde i kollektionerne. De økologiske bluser og leggings fra Serendipity Organics er dog i en kvalitet, de startede ud med for ca. 25 år siden til baby – det er stadig helt den samme smørbløde kvalitet og heldigvis nu også bare til kvinder. Du finder også det skønneste basistøj fra Gai Lisva i både økologisk bomuld og hør. Gai Lisva er blevet Gots-certificeret for nylig, som de fleste andre mærker i butikken.

Tjek også vores bløde og åndbare yogatøj fra yogamii, People Tree og Gai Lisva, hvis du er yogi. Og hvis ikke, er der nok af andet lækkert basistøj til kvinder, der føles som en drøm mod huden og gør livet lidt mere behageligt!