Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Åbenlys Adventslys Ø7 – Røde Tal

215,00kr.

by Åbenlys

5 på lager

Klimavenligt adventslys med lavt sod-tal

 

Åbenlys Adventslys Ø7 – Røde Tal, er en blanding af  stearin og soyavoks, hvilket giver et solidt og naturligt smukt levende lys til juletiden. Brændetiden er 80 timer så der er god tid til at sætte tempoet ned og nyde juletiden. Alle levende lys afgiver sod hvilket både er dårligt for både  helbredet og klimaet. Heldigvis er det lykkedes for Åbenlys at skabe et levende lys der har et sod-tal på kun 0,1 mens den europæiske standard blot kræver 1,0. Vær opmærksom på at lyset brænder bedst og soder mindst hvis vægen klippes til 0,5 centimeter før tænding.  Designet på Adventslyset er enkelt og minimalistisk og står flot både i en enkel lille keramikskål eller som del af en mere klassisk julet dekoration med alt hvad du lyster gran og hjerter.

 

 

Detaljer

 

Størrelse – 7 x 15 cm

Brændetid 80 timer

Rigtig god og bæredygtig jul

 

ÅBENLYS startede op som virksomhed i 2015, med en idé om at producerer CO2 neutrale lys.
Det blev starten på de store fyrfadslys lavet på 100% ren sojavoks. Da soyavoks er et meget blødt materiale, er det derfor ikke muligt at skabe et bloklys på ren soyavoks, så derfor denne version med en kombination af stearin og soyavoks

 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.