Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Åbenlys Julelys – Kalenderlys Ø5 – Sorte Tal

215,00kr.

by Åbenlys

1 på lager

Kalenderlys af vegetabilsk plantevoks og stearin

Åbenlys Julelys – Kalenderlys Ø5 – Sorte Tal er et enkelt og fint kalenderlys. Diameteren  5 cm  og  højden er er 25 cm og så har lyset en brændetid på 60 timer. Kalenderlyset består af soyamix – Bestående af bæredygtig stearin i mix med soyavoks. Håndlavet og støbt i Europa. Grunden til at Åbenlys har valgt at bruge vegetabilsk plantevoks er at lyset ved afbrænding ikke udleder mere Co2 end planten har absorberet i dens levetid. Dertil har soyavoksen også en meget lavere partikelforurening end konventionelle lys af ren stearin.

 

Kalenderlyset fra åbenlys står fint i sun enkelthen evt. i en lille keramikskål. Brug lyset til at sprede hyggestemning og afslapningstid, og husk at det altid er ok at være lidt foran eller lidt bagud på et kalenderlys 😉 det bliver jo nok jul under alle omstændigheder

 

Se alle lys fra Åbenlys her

 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.