Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

AFTEN MED TØJ EFTER MÅL D. 15/3 I LANGSAMT ROSKILDE

50,00kr.

20 på lager

PASSER DU HELLER IKKE ALTID STANDARDSTØRRELSER? 

 

Tøjstudier af Senior lecturer, hos VIA University College, Mette Terkilden viser, at en af de helt store grunde til, at at tøj havner bagerst i skabet og ikke bliver brugt er pasformen. Skræmmende tal som 77% ud af 350 adspurgte kvinder svarer, at de har svært ved at finde tøj med tilfredsstillende pasform. De fleste af jer har sikkert oplevet det på egen krop, og vi synes det er en problematik der bliver taget alt for lidt op. 

 

Sammen med designerne Signe Anina Design og Hjelt glæder vi os derfor til en aften hvor pasform, de helt rigtige længder og bekvemmelighed er i fokus. 

 

EVENT I LANGSAMT ROSKILDE 

Ringstedgade 4 d. 15. marts kl. 19-21    

På aftenen har du mulighed for at se og prøve bukser, kjoler og skjorter fra Hjelt og Signe Anina Design og forelsker du dig i noget, har du mulighed for at få det syet efter dine mål. 

Hos hjelt kan du få vejledning til de helt rigtige buksemål og hos Signe Anina er der fokus på behagelige materialer og længder. 

På aftenen er der også et glas god vin, og oplæg med de to designere, hvor vi får et lille indblik i hvordan det er at drive en dansk designvirksomhed hvor tøjet også bliver syet her i danmark. 

 

Tilmelding koster 50 kr. inklusiv et glas vin.

OBS. Ved købssiden kan du vælge “afhentning i butikken” på den måde betaler du ikke for fragt ved køb. Du modtager bekræftelse på tilmelding over mail.

 

MØD DESIGNERNE 

 

Signe Aninas design er hverdagstøj med lidt kantede detaljer i et sted lige i midt imellem af det maskine og feminine. Signe er glad for tern og striber og meget af hendes tøj passer rigtig godt til os der ikke er modelhøjde.

Se designet fra Signe Anina her

 

Hjelt er feminint uden at blive pyntet, og Clara er en mester i at få afslappede busker med elastik til at ligne en million. Stilen er enkel med veludførte små detaljer. 

Se designet fra Hjelt her

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.