Altid fri fragt og ubegrænset returret.

AIA SKJORTE – Seashell

1.950,00DKK

by IDEM copenhagen

Vælg størrelse: XSSMLXL

AIA seashell skjorten er inspireret af muslingeskaller, hvilket ses i skjortens sart rosa farve og skjortens brystlommer, som refererer til formen på muslingeskaller. Skjorten er syet i danmark af Julie Zafiri og materialet et 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. På webshoppen vises hvilke størrelser der pt. er tilgængelig, men kan sagtens sys til ønsket størrelse. For størrelsesønsker til skriv til johanne@langsamt.com (forventet leveringstid 2-4 uger).

 

Pasform: Loose fit

Materiale: Kjolen er syet af 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld.

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Syet i danmark

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.