Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Alpaka Raglan Northsea – Serendipity

1.790,00kr.

by Serendipity

Vælg størrelse: XSSMLXL

Alpaka Raglan Northsea fra danske Serendipity Organics

 

Apaka Raglan fra Serendipity Organics er deres klassiske alpaka sweater med nordisk-inspireret mønster. Strikket i en lækker blågrøn farve, med mønster i lysegrå og mørkegrå. Smal pasform med små knapper i halsen af perlemor. Garnet er af blød og let baby-alpaka.

 

Pasform: Straight fit

Materiale: 100% baby-alpaka – Semi håndstrikket

 

Detaljer:

Serendipity Organics Alpaka Raglan

Farve: Northsea (flaskegrøn)

Lange ærmer, rund udskæring

Raglan med perlemorsknapper i den ene side

100% baby-alpaka

Semi håndstrikket

Designet i Danmark, strikket i Bolivia

Vask: Håndvask

 

 

Info om Serendipity Organics:

Serendipity Organics er et dansk mærke, der har eksisteret siden 2003. De er i særdeleshed kendte for deres bløde økologiske bomuld. De har dog også i rigtig mange år haft strik med i deres kollektioner og det er værd at eje. En trøje eller sweater som denne, er deres populære signatur strik, så ultra blød og dejlig, at man år efter år ikke kan andet, end at glæde sig til, at efteråret står for døren.

Denne Serendipity strik er fremstillet fair i Bolivia. Serendipity trøjer bliver strikket af lokale familier, der kan leve af deres løn og kan arbejde hjemme eller i mindre grupper, så de samtidig kan passe deres børn. Baby alpaka, som trøjen er strikket i, beregnes for at være den fineste uld-kvalitet af alpaka. Baby alpaka er specielt kendt for sin blødhed, varme og lethed. Det betyder, at alpaka er rigtig rart og let at have på. Alpaka indeholder ikke lanolin, så det er så godt som krads-fri.

 

Er du fan af alpaka, så er denne trøje i ypperste kvalitet og dejlig i sit nordisk-inspirerede mønster.

 

Find meget mere dejligt, fair og økologisk tøj her fra danske Serendipity Organics

Du finder al vores strik her fra flere forskellige mærker – i både uld, alpaka mm og økologisk bomuld. Skønne trøjer, sweatre til vinterbrug, cardigans, veste mm.

Materialer: Alpaka

Alpaka

Alpaka er afklippet hår fra alpakaen, som tilhører kamelfamilien. Alpaka er lettere, blødere og varmere end fåreuld og mere slidstærkt end kashmiruld. Alpakauld indeholder ikke lanolin og kan derfor være godt til allergikere. 

Certifications: SA8000

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Bolivia Læse mere her: https://serendipity-organics.dk/philosophy

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.