Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Armedangels Vaaja Stripe Dress – økologisk kjole

1.359,00kr.

by ARMEDANGELS

Vælg størrelse: SML

Skønneste stribede skjortekjole som et frisk pust i garderoben. En økologisk kjole fra Armedangels

 

Armedangels Vaaja Stripe Dress – økologisk kjole. Trænger du til lidt lethed og et frisk farvepust i din garderobe, så er vi vilde med denne korte stribede kjole fra Armedangels. Og håber naturligvis også, at du bliver det. En kjole med ærmer, du kan smøge op og ned og i et løst og super behageligt fit, der tager dig glad gennem dagen. Bare nem og dejlig at hive over hovedet og bruge i varmen med bare tæer, sandaler eller klip klapper. Og sjov at kombinere med andet i din garderobe – eller den blomstrede nederdel ligeledes fra Armedangels. Det giver i hvert fald ekstra meget på farveskalaen og til sommerhumøret. Og så er kjolen flot nok til at kunne styles til en aften ude med høje hæle. En kortere model af en skjortekjole, gennemknappet og i de flotteste striber.

 

Armedangels Vaaja Stripe Dress – økologisk kjole:

 

Kort skjortekjole med kinaflip

Striber i pastelfarver: lyserød, grøn, beige og gul

Løs pasform

Lange ærmer med manchet

Gennemknappet med corozo-knapper

100% økologisk bomuld (vævet)

Designet i Køln, fremstillet i Portugal

Vask: 30°

 

Skønne Armedangels – et tysk brand, der bestemt er værd at kende og nemme at kaste sin kærlighed på

 

Armedangels er et tysk mærke, vi holder uendelig meget af hos Langsamt. Der er næsten altid en lethed og en friskhed i deres designs, specielt når forår og sommer nærmer sig. Og så er det et mærke, der udelukkende beskæftiger sig med mode i ansvarlige materialer og en ansvarlig produktion. Som eksempelvis økologisk bomuld, som denne kjole er fremstillet i. Det er med andre ord fair og økologisk tøj & mode, du finder hos Armedangels. De har både tøj til herre og tøj til dame, vi har kun sidstnævnte.

 

Se hele udvalget her af lækkert fair og økologisk tøj fra Armedangels

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: PETA-Approved Vegan

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.