Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Armedangels Zonyaa skjortebluse offwhite

719,00kr.

by Armedangels

Vælg størrelse: XSSMLXL

Smørblød og dejligt kortærmet skjortebluse til sol og sommer fra tyske Armedangels

 

Armedangels Zonyaa skjortebluse offwhite. Med helt korte ærmer. Er skjorten en foretrukken beklædningsgenstand i din garderobe, der måske alligevel kan blive lidt for varm med lange ærmer til sommerbrug, så glæd dig! For ikke alene er denne skjortebluse fra Armedangels med helt korte ærmer, den er også i en smørblød og let LENZING™ ECOVERO™ . Et tekstil fremstillet i Østrig af europæisk træ og virkelig både blødt og dejligt at have på. Og så er der bestemt noget ved at have en skjorte på i solskinsvejr 🙂 Skjorten har en afslappet løs pasform.

 

Armedangels Zonyaa skjortebluse offwhite:

 

Pasform: Relaxed fit

Lille flip

Gennemknappet

100% LENZING™ ECOVERO™

Designet i Køln (Tyskland), fremstillet i Portugal

Vask: 30º

 

Løs, afslappet, blød og bare dejlig at have på. Skjorteblusen fra Armedangels er da også en, der har været i deres kollektion sidste år og året før – og det er bestemt også bare en dejlig skjortebluse, der kan bruges og styles til mangt og meget. Og så er det nu engang bare dejligt med korte ærmer og et så åndbart og behageligt stof, som ecovero er, når det er varmt.

 

Det skønneste tyske mærke med en ‘eco & fair’ produktion siden 2007

 

Armedangels er et tysk mærke fra Køln, som vi er ret så begejstrede for her hos Langsamt. De har eksisteret siden 2007 – ALTID med en ansvarlig tilgang til det at skabe tøj og mode – og har masser af afslappet og samtidig cool og trendy tøj i deres kollektioner. Tøj, der alt sammen er ualmindelig dejligt at have på. Økologisk tøj og tøj i miljøvenlige materialer som ecovero, tencel, hør mm. De har tøj til både herre og damer, men hos Langsamt har vi udelukkende Armedangels Dame. Dejligt tøj, vi selv elsker at gå i og håber, du bliver lige så begejstret for som os, hvis du finder på at bestille noget.

 

Se vores udvalg af tøj til kvinder her fra tyske ARMEDANGELS

Certifications: PETA-Approved Vegan

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Hvor er det lavet?

Made in Torbalı/Izmir by Bravo Tekstil Uretim Ihr.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.