Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Armor Lux – Berton striped dress – Ecru and dark green

599,00kr.

by Armor Lux

Vælg størrelse: XXLXSSMLXL

Tidsløs kjole med 3/4 ærmer fra franske Armor lux. Kjolen er i kraftigt og samtidigt blødt vævet bomuld, som er 100% økologisk og GOTS certificeret. En ægte stribet klassiker, som går godt både med strømpebukser eller f.eks. et par jeans. Længden er lidt under knæet og med lommer i siden. Kjolen har en bred rund halsudskæring og en afslappet pasform, hvor kroppen sidder løst, mens ærmerne sidder lidt mere tæt. 

Kjolen er råhvid med mørkegrønne striber. Armor Lux’ logo sidder diskret i nederste venstre hjørne på kjolen. 

Pasform: Relaxed fit

Materiale: 100% økologisk bomuld GOTS

Størrelser: Armor Lux bruger tal i stedet for de gængse small, medium, large osv. Deres størrelse 1 svarer nogenlunde til en XS og str. 2 svarer til en small osv. 

Armor-lux er grundlagt i 1938 af Walter Hubacher og har deres base i den franske provins Bretagne, derfra fremstiller Armor-Lux tøj og tilbehør i naturlige materialer i god langtidsholdbar kvalitet. Den franske stil gennemsyrer deres klassiske og elegante og samtidigt casual kollektioner,  derudover er et gennemgående tema inspirationen fra den maritime stil.

De klassiske Breton-striber er stærkt forbundet til Armor-lux og har været et karakteristisk kendetegn igennem deres ca. 80-årige historie.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Hvor er det lavet?

Produceret i Frankrig

Garment care

Vask på 30-40 grader. For et miljøvenligt valg vask altid på 30 grader og lufttør hvis det er muligt, og brug miljøvenligt vaskemiddel gerne mærket med EU blomsten eller svanen.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.