Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Armor Lux – Maoutig Slippers – Nature/Navy

470,00kr.

by Armor Lux

Vælg størrelse: 373839404142
Hjemmesko i varm uld fra franske Armor Lux

hjemmesko lige til at stikke i derhjemme. Med hjemmeskoene kan du holde varmen godt da de både har strikker lag uld og et foer af uld. Armor Lux er kendt for deres klassiske stribede sømandsbluser så selvfølgelig er disse hjemmesko også med striber. Sålen på hjemmeskoene er af gummi  hvilket giver giver et godt greb, og gør dem gode at gå rundt med derhjemme.

Materiale: 100% uld i strik og foer – gummisål

Størrelse: lidt lille i str. så vi anbefaler at du vælger en str. større end du plejer.

 

Armor-lux er grundlagt i 1938 af Walter Hubacher og har deres base i den franske provins Bretagne, derfra fremstiller Armor-Lux tøj og tilbehør i naturlige materialer i god langtidsholdbar kvalitet. Den franske stil gennemsyrer deres klassiske og elegante og samtidigt casual kollektioner,  derudover er et gennemgående tema inspirationen fra den maritime stil.

De klassiske Breton-striber er stærkt forbundet til Armor-lux og har været et karakteristisk kendetegn igennem deres ca. 80-årige historie.

 

Se hele udvalget fra Armor Lux her

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvor er det lavet?

Frankring

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.