Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Armor Lux – Women Heritage Smock – Navy Blue

800,00kr.

by Armor Lux

Vælg størrelse: XSSMLXL

Busseronne, maritim bluse, anorak, maritim sweatshirt? Kært barn har mange navne og Armor Lux og denne økologiske maritime bluse er os særdeles kær!

 

Armor Lux – Women Heritage Smock – Navy Blue. Nogle kalder denne lækre sag for busseronne, andre for Breton Shirt, anorak, alternativ til sweatshirt, sømandsbluse. Uanset hvilket navn, du vil give den, må vi konstatere, at kært barn har mange navne. For denne lækre busseronne i Gots-certificeret økologisk bomuld er et hit både blandt butikkens personale og vores kunder, der har taget godt i mod den inden, den overhovedet kom på webshoppen.

Women Heritage Smock er også bare usædvanlig lækker i en kraftig kvalitet, der ikke er til at tage fejl af vitterligt er kvalitet! En maritim inspireret bluse fra franske Armor Lux med åben sømandskrave og lange ærmer. Og selvfølgelig lommer. Lige til at knuselske – året rundt faktisk.

Armor Lux – Women Heritage Smock – Navy Blue:

 

Løs pasform

Farve: Navy Blue

Materiale: 100% økologisk bomuld (kraftig kvalitet)

Certificering: Gots

Maritim krave med indvendig knap

Lange ærmer

Lommer i siderne

Designet i Bretagne (Frankrig), fremstillet i Bretagne

Vask: 30º

Størrelser: Armor Lux bruger tal i stedet for de gængse S – M – L osv. Størrelse 1 svarer således nogenlunde til XS, str. 2 til S, str. 3 til M osv.

 

En økologisk busseronne i ægte fransk sailor-stil, fra Armor Lux, der står for kvalitet, der ‘stråler’ som havet

 

Armor-Lux betyer Hav-Lys – og de kommer fra Bretagne, hvilket ganske tydeligt har ‘farvet’ alt, hvad de laver. Deres designs er tydeligvis inspireret af havet og søens folk og du finder derfor masser af maritime træk, som striber, sømandskraver mm. Og holder du af det sailor-inspirerede tøj, så finder du ikke meget, der er i bedre kvaliteter end tøjet fra Armor Lux.

Her en kraftig bomuld – det mange ville kalde for en sweat-kvalitet, der gør den anvendelig både som bluse og som anorak og alt derimellem. Virkelig i kvalitet og hvis man er som os i Langsamt, kan man kun glæde sig endnu mere over, at det er en Gots-certificeret økologisk bomulds-kvalitet af de bedste. Det betyder nul pesticider, mindre vang og en lang, lang levetid. En fantastisk økologisk busseronne, der både er designet og fremstillet i Frankrig, hvor Armor Lux holder til.

Se hele vores udvalg af økologisk og fairtrade tøj i fantastiske kvaliteter fra Armor Lux

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.