Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Basic Apparel Louisa Loose Jacket Moss Gray

500,00kr.

by Basic Apparel

Vælg størrelse: XSSMLXL
Basic Apparel Louisa Loose Jacket Moss Gray:

 

Basic Apparels Louisa Loose Jacket er en jakke i et løsere og dejlig let fit. Det giver en lækker overgangsjakke. Ekstra flot med de kontrasterende detaljer i kanter og lommer. Ekstra brugbar med både lynlås og knapper og ekstra plads, så du snildt kan have en trøje under. Snildt kun have den knappet, hvis du trænger til lidt ventilation og luft. Snildt gardere dig helt mod en kølig vind med både lynlås og knapper lukket. Farven hedder moss gray og det er vist mest detaljerne på jakken, der har noget mos i farven. Og ellers er Louisa jakken dejlig lys – alt behøver ikke at være mørkt, bare fordi mørket falder på udendørs.

Jakken er så let, at man næsten ikke mærker, man har den på og alligevel giver den god lune og er perfekt som overgangsjakke. Basic Apparel har brugt en genanvendt polyester til jakken, der er ‘quiltet’ med smallere lodrette paneler. Jakken har  en dejlig rib mod hals.

 

Basic Apparel Louisa Loose Jacket Moss Gray:

 

– Pasform: Oversized og løs – også over skuldre

– Materiale: 100% recycled polyester

– Farve: Moss Gray

– Længde: Str. S: 73 cm foran, 76 cm bagpå, 130 cm om brystet

– Lynlås & knapper

– Quiltet i lodrette paneler

– Designet i Danmark, fremstillet i Kina

– Vask: 30˚

Louisa jakken fra Basic Apparel er en af deres populære overgangsjakker. Basic Apparel har også en mere tætsiddende model – den klassiske Louisa Short Jacket – men denne sæson har Basic Apparel udvidet og opgraderet deres jakke både med mere plads og et lidt oversized design. Og med kontrastfarverne som en flot detalje. Uanset hvilken model af Louisa jakkerne, er den bare skøn at have på så let den er. I et ‘grønnere’ valg, nemlig genanvendt polyester og ikke ny polyester af ny olie.

Basic Apparel er et dansk mærke med adresse i København. Du finder masser af basistøj i deres kollektioner. Der sniger sig også mere og mere strik og overtøj ind lige som lidt mere leg med farver og detaljer. Basic Apparel er Gots-certificeret og det meste af deres tøj er i økologisk bomuld, men de har også recycled materialer, ansvarlig uld, tencel mm.

Se økologisk tøj, strik mm her fra danske Basic Apparel

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Hvor er det lavet?

Kina

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.