Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Basic Apparel Rose Cargo Jeans Faded Denim

800,00kr.

by Basic Apparel

Vælg størrelse: XSSMLXL

Lette, bløde og skønne økologiske cargo bukser fra Basic Apparel

 

Basic Apparel Rose Cargo Jeans Faded Denim. Et par skønne og lette cargo bukser i en tyndere jeans-kvalitet i økologisk bomuld. Perfekte til forår og sommer. Et løst og let look og fit, der giver et par usædvanligt bløde og behagelige jeans. Afslappede og cool, som cargo jeans nu en gang er. Kan mixes og matches med rigtig meget og få ret så forskellige udtryk. Økologiske cargo jeans, som du kan glæde dig i og over, ikke mindst fordi, der er elastik i taljen bagpå, hvilket giver et mere fleksibelt og behageligt fit.

 

Basic Apparel Rose Cargo Jeans Faded Denim:

 

Pasform: Løs

Høj talje

Elastik bagpå i taljen

Påsyede forlommer

Baglommer

100% økologisk bomuld

Designet i DK, fremstillet i Tyrkiet

Vask: 30º

 

Er du vild med jeans i løsere pasform og cargo bukser, så får du her en skøn lys model, der kombinerer de to i en let og mere sommerlig udgave. Brede ben og en afslappet pasform, der gør dem super behagelige at have på. Skønne lommer både for og bag og elastik i taljen bagpå, der gør bukserne ekstra behagelige. Da cargo bukserne kommer fra danske Basic Apparel, er de naturligvis i økologisk bomuld.

 

Skal sommeren nydes i jeans, er disse cargo jeans afslappede og super behagelige – og som alt hos Basic Apparel fremstillet fair og ansvarligt

 

Basic Apparel er som du sikkert godt ved et dansk mærke med adresse i København. Hos Basic Apparel kombinerer de basistøjet med lidt mode og fine materialer, der alle sammen er fremstillet ansvarligt. Her økologisk bomuld. Basic Apparel har skabt en low impact produktion, der har så mildt et aftryk på vores jord som næsten muligt, når det kommer til tøjproduktion. Økologisk tøj til kvinder, som man bliver glad af.

 

Find vores udvalg her fra danske Basic Apparel

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.