Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Beaumont Organic Lois-Sue stribet økologisk kjole

990,00kr.

by Beaumont Organic

Vælg størrelse: XSSML

Skøn boxy t-shirt kjole, blødhed og masser af kvalitet i Beaumont Organics økologiske tøj til kvinder

 

Beaumont Organic Lois-Sue stribet økologisk kjole. En ret så fantastisk kjole, hvis du spørger os. Både fordi pasformen er herlig boxy og skøn til varme sommerdage i det luftige design med masser af plads også til ventilation. Fordi den har flotte brede striber i orange og fordi den er lavet i Gots-certificeret økologisk bomuld. Selvfølgelig i høj kvalitet, for hos Beaumont Organic får du udelukkende kvalitet i alt, hvad de foretager sig og dermed masser af lækker økologisk tøj til kvinder. Glæd dig til sommeren er over os og glæd dig til Beaumont Organic!

 

Beaumont Organic Lois-Sue stribet økologisk kjole:

 

T-shirt kjole i boxy snit

Korte ærmer

Rund udskæring

Orange striber – lodret i skørtet, vandret i bærestykket

100% Gots-certificeret økologisk bomuld

Designet i England, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

 

En sommerlig kort og luftig kjole i et boxy, løst design med de skønneste striber i orange. Kan ikke få en meget dejligere kjole at nyde sommeren i, tage til stranden i, på ferie eller en tur i byen. Kjolen lyser op uanset hvor og giver dig forhåbentligt en stor glæde, fordi den bare er skøn at have på. Og ikke helt mainstream og almindelig.

 

Find smukke silhuetter blandt de skønne Beaumont Organic kjoler i blødeste økologisk bomuld til sol og sommertær i sandalerne

 

Beaumont Organic er et engelsk mærke, der får deres tøj produceret i Portugal, pånær det, de får fremstillet hjemme i England. Uanset om det er i England eller Portugal er det under ordentlige forhold og selvfølgelig også i ansvarligt fremstillede materialer. Til denne sommers kollektion har de ladet sig inspirere af Portugal, som de i sagens natur ofte besøger og besøger deres samarbejdspartnere. De har ladet sig inspirere af farver, lys og natur ved Algarvekysten. Derfor de orange striber på Lois-Sue kjolen med en lidt brændt glød.

 

Beaumont Organic går højt op i kvalitet. Derfor er økologiske materialer et naturligt valg, men det er ikke nok, at de er økologiske, de skal være i prima kvalitet. Derfor får du tøj, smukke silhuetter og lækre tekstiler fra Beaumont Organic, der holder i mange år og som kan blive ved med at vække glæde, hver gang man mærker de lækre kvaliteter og det håndværk, der ligger bag. Glæd dig til en sommer i orange striber. Det gør vi!

 

Se hele vores udvalg af usædvanligt dejligt økologisk tøj i høj kvalitet fra Beaumont Organic

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.