Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Beaumont Organic Shona Dress – økologisk kjole

1.500,00kr.

by Beaumont Organic

Vælg størrelse: XSSMLXL

Smukkeste økologiske kjole med volumen, luft til kroppen og smuk silhuet fra Beaumont Organic

 

Beaumont Organic Shona Dress – økologisk kjole. Tilmed i den smukkeste okkergule farve. I en dejlig sprød og lækker bomuldspoplin. Økologisk selvfølgelig. Med en løs og flowy pasform, der giver en smuk silhuet, præcis som Beaumont Organic elsker. Og derfor har mange af i deres kollektioner. Et engelsk mærke, der kombinerer æstetik, etik, smukt design og håndværk og selvfølgelig en udsøgt kvalitet. Det giver dig tøj, der er rig mulighed for at forelske dig i og du kan glæde dig til at stifte bekendtskab med det engelske mærke, hvis du ikke allerede kender det. Her en skøn og luftig midi-kjole, der giver masser af velbehag, når forår og sommer er over os.

 

Beaumont Organic Shona Dress – økologisk kjole:

 

Kjole i midi-længde

Pasform: Løs

Farve: Okker

A-formet

Voluminøse ærmer

Smuk udskæring i rygstykket

Dejlige lommer i siderne

100% økologisk bomuld (poplin)

Designet i England, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

 

Shona kjolen i midi længde er bestemt en, du vil blive beundret i for sit flotte snit og sin flotte farve. Den smukke udskæring i ryggen og de smukke voluminøse ærmer. En skøn midi-længde, der har plads til luft, så du ikke forgår i varmen. På mange måder egentlig et enkelt snit og så alligevel slet, slet ikke. Kvaliteten er som altid hos Beaumont Organic både økologisk og ansvarligt fremstillet – og her er den så i poplin, der giver en ekstra sprødhed til kjolen. Ret så fantastisk, så har du det godt i en okker-gul, så er det bestemt en kjole, vi kan anbefale til langsomme sommerdage. Endda også til en af forårets eller sommerens fester.

 

Økologisk kvalitetstøj, der giver jævnlig glæde og tøjforelskelser – det er Beaumont Organic

 

Beaumont Organic er et engelsk mærke, der som navnet antyder, har økologi og en etisk og ansvarlig produktion af tøj dybt i deres DNA. Det er utænkeligt for dem ikke at fremstille tøj i ordentlig kvalitet i materialer, der har været så milde i deres aftryk på vores jord som muligt. Har du en svaghed for naturlige materialer som økologisk bomuld, hør og tencel, så kan du glæde dig til de ekstra luksuriøse kvaliteter i Beaumont Organic tøj til kvinder. For kvalitet er også en standard, de ikke går på kompromis med. Det giver i vores øjne tøj, der måske koster lidt mere, men som til gengæld giver jævnlig glæde over den gode kvalitet. Plus lidt ekstra varme i hjertet over, at det også er fair og ordentligt fremstillet.

 

Se hele vores udvalg af dejligt tøj her fra engelske Beaumont Organic

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.