fbpx

Fri fragt på alle ordrer i Danmark - Alle julegaver byttes til og med d. 15. januar 2020

Bertie Blouse

635,00DKK

by Sandermann

Select size: SML
Ryd

Zero waste skåret t-shirt i let lyocell. blusen er behagelig og i smuk lyseblå pastelfarve.

 

– På billedet kombineret med Timaru trousers

– Modellen er 170 cm høj og bruger str. S

– Pasform: loose fit

– Materiale: 100% lyocell

Materials: Deadstock, Lyocell

Deadstock

Deadstock er ubrugt stof der ligger på lager, da det af forskellige årsager, på et tidspunkt er blevet produceret mere end der var brug for.  Stoffet kan være af forskellige kvaliteter, men med den fælles historie, at det er kasseret, og dermed ligger som en uudnyttet materiale ressource. 

Lyocell

Lyocell er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At Lyocell er regenereret betyder at naturmaterialet træ brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af.

Shipping & Returns

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger