Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Black Libelula Blouse – Thinking Mu

675,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XSSMLXL
Thinking Mu Black Libula Blouse er en kort og lidt boxy skjortebluse i et løsere snit med luftige ærmer. Vævet i en helt tynd og let kvalitet, du kan glæde dig til at mærke. For Thinking Mu gør altid ekstra meget ud af deres kvaliteter og materialevalg, der ud over altid at være ansvarligt og fair fremstillet hele vejen igennem også altid har en blødhed, der kæler for huden.
Det løse snit på Libelula blusen fra Thinking Mu har V-udskæring og naturlige knapper i corozo. Blusens lethed og løse snit gør den særdeles egnet til den varmere halvdel af året: forår, sommer og sensommer, men den kan sagtens bruges året rundt evt. med en blød basisbluse under i vintermånederne.
Thinking Mu er et mærke fra Barcelona og for ejerne har det altid handlet om at have det sjovt og være ansvarlig samtidig. De lagde ud med økologisk bomuld, men har nu flere dejlige kvaliteter i deres kollektion, bl.a. hamp, tencel og ecovero. Thinking Mu er med andre ord med til at føre vej mod en gennemført ansvarlig og bæredygtig mode, der også er fair trade.

PASFORM: Relaxed fit

MATERIALE: 100% økologisk bomuld

-Thinking Mu Black Libelula Blouse

-Farve: Sort

-Skjortebluse med knapper i corozo

-V-udskæring

-Kort, boxy snit

-Løse ærmer

-100% økologisk bomuld

-Gots-certificeret

-Designet i Barcelona, fremstillet fair i Indien

-Vask: 30 grader

 

SE MERE FRA BRANDET HER: 

https://langsamt.com/brands/thinking-mu/

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, GOTS

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Hvor er det lavet?

-Designet i Barcelona, fremstillet fair i Indien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Details

ORGANIC HEMP IS ONE OF OUR FAVORITES DUE TO ITS GREAT SUSTAINABLE PROPERTIES. SUPPORTING THE ORGANIC HEMP FARMING MEANS BETTING FOR ONE OF THE MOST SUSTAINABLE CROPS IN HISTORY. IT GROWS 4 METERS IN 4 MONTHS WITH ALMOST NO WATER. ALKALIZES ACID SOILS AND KEEPS THE GROUND FIRM. WE CAN USE THE 100% OF THE PLANT TO BUILD HOUSES, MAKE NATURAL COSMETICS, DIETARY SUPPLEMENTS AS CBD AND, OF COURSE, WE CAN MAKE COOL CLOTHES OUT OF IT. HEMP IS THE PLANT OF THE FUTURE.