Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Breezy Britt – Washed Cinnamon – Nudie Jeans

1.150,00kr.

by Nudie Jeans

Højtaljede jeans med regular fit og tapered leg pasform lavet i slidstærk økologisk bomuld.  Denim kvaliteten er kraftig med stadig blød og har en lækker twill-tekstur. farven er et sted mellem jord og kanel, og går godt sammen med mange andre farver. Enten roligt med blå og creme hvid og eller mere kontrastfuldt med kraftige primær farver. Vi ved at jeans er svære at bestille online så skriv endelig til os på ordre@langsamt.com hvis du har brug for vejledning eller har en efterspørgelse på en størrelse enten i livvidde eller længde – det kan som regel bestilles hjem 😉 

 

PASFORM: High Waist, regular fit, tapered leg

MATERIALE: 100% økologisk bomuld

SE MERE FRA NUDIE JEANS HER: 

https://langsamt.com/brands/nudie-jeans/

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Made in Tunisia læs mere her https://www.nudiejeans.com/product/mona-denim-dress-washed-out-denim/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.