Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Brown Paper Plane – Henrik Vibskov

1.700,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSML

Strikket vest fra Henrik Vibskov kollektionen ‘Biblioteca of Micro Selves’.  Vesten er i blød merino uld, og kan bruges både med en blus og skjorte under. Vesten er mindre oversize end normalvis hos Henrik Vibskov, og pasformen er ret enkel da den ikke har nogle sider men blot knappes i siderne den en enkel knaplukning.

PASFORM: Straight fit.

MATERIALE: 100% Merinould

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.