Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Colorful Standard Merino Wool Hat Sahara

325,00kr.

by Colorful Standard

1 på lager

Colorful Standard Merino Wool Hat Sahara

 

Colorful Standard Merino Wool Hat Sahara – eller egentlig Sahara Camel – er en dejlig hue at have med sig ind i efteråret. Her er farven Sahara Camel og den er lavet i 100% genanvendt merinould. En rib-strikket hue fra Colorful Standard med opsmøg, så du nemt selv kan gøre den længere eller kortere og style den, som du helst vil. Faktisk er denne model unisex, så vil du dele med din mand, far eller søn, er det også muligt. Eller en god julegave til en af dem 🙂

 

Jo, efteråret er unægteligt ved at melde sin ankomst og er du ikke glad for kolde ører, så er en hue som denne fra Colorful standard i kraftig uld-strik varm og behagelig at have på. Den kan selvfølgelig også bruges til at holde styr på håret på en dårlig hår-dag, men ellers i hvert fald holde toppen varm gennem vinteren. Er du til moden med beanier og strikkede huer og synes det er cool, kan den bruges året rundt.

 

 

Colorful Standard Merino Wool Hat Sahara:

 

Pasform: Unisex – passer både mænd og kvinder

Mål: Måler 21 x 42 cm udfoldet

Materiale: 100% Recycled Merino uld

Farve: Sahara Camel

Oeko-Tex®- & Global Recycled Standard (GRS) certificeret

Forvasket

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: Håndvask eller på uldprogram

 

Colorful Standard er et dansk mærke med egen produktion i Portugal. Her har de over årerne samlet det perfekte team for dem, der er med at fremstille deres økologiske tøj og uld i genanvendte materialer. Colorful Standard designer basistøj i 50 forskellige farver, så der er for enhver smag. Colorful Standard vælger gode kvaliteter, så dit tøj holder længere.

 

Glæd dig til god varme og en super behagelig hue fra danske Colorful Standard.

 

Her finder du mere fra vores danske bæredygtige mærke Colorful Standard

Materialer: Genanvendt materiale, Uld

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: GRS, OEKO-TEX

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.