Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Colorful Standard Organic Cotton Cap Dusty Olive

250,00kr.

by Colorful Standard

2 på lager

Ingen missen med øjnene mod solen, men dejlig skygge fra behagelig økologisk kasket fra Colorful Standard

 

Colorful Standard Organic Cotton Cap Dusty Olive. En skøn, behagelig og blød økologisk kasket med masser af skygge til øjnene i solskinsvejr. En kasket i smuk olivengrøn – billederne af modellen med kasketten i blå er for, at du kan se, hvordan den ser ud på. I økologisk bomuld, der ikke har forurenet jorden og sparet på vand – indfarvet i miljøvenlige farver.

 

Colorful Standard Organic Cotton Cap Dusty Olive:

 

Økologisk kasket til kvinder

ONESIZE – kan justeres bagpå

Klassisk snit med lufthuller og skygge

Farve: Dusty Olive

100% økologisk bomuld

Miljøvenlig indfarvning af garn

For-vasket

Garment dyed

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

PETA approved Vegan

 

Det danske mærke Colorful Standard står for masser af lækker økologisk tøj til basisgarderoben

 

Colorful Standard designer deres tøj i DK, men har egen fabrik i Portugal, hvor hele deres kollektion i et hav af skønne farver foregår. Ansvarsfuldt og med respekt for miljø og menneske. Og de mange skønne farver er miljøvenlige.

 

Se vores skønne udvalg af økologisk tøj og kasketter her fra Colorful Standard

Certifications: OEKO-TEX, PETA-Approved Vegan

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.