Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Colorful Standard Organic Cotton Cap Soft Lavender

250,00kr.

by Colorful Standard

1 på lager

Lad dig ikke genere af solen med denne skønne økologiske kasket fra Colorful Standard

 

Colorful Standard Organic Cotton Cap Soft Lavender. Sidste dag i marts i skrivende stund – og foråret lader stadig lidt vente på sig. Men kan mærkes i mildheden i luften. Og med denne fantastiske kasket i hånden, er det ikke blot blevet forår, men sommer! I hvert fald i butikken og kan du lide en dejlig kasket, så får du her en økologisk kasket eller cap i smuk lys lavendel fra det danske brand Colorful Standard. Et mærke, der netop gør en dyd ud af farverne og de lækre økologiske kvaliteter i høj standard. Nyd derfor denne skønne økologiske cap i sommervejr, måske med klip klapper på. Justerbar ONESIZE cap – Fotos af model er med kasketten i farven powder blue.

 

Colorful Standard Organic Cotton Cap Soft Lavender:

 

Økologisk kasket til kvinder

ONESIZE – kan justeres bagpå

Klassisk snit med lufthuller og skygge

Farve: Soft Lavender

100% økologisk bomuld

Miljøvenlig indfarvning af garn

For-vasket

Garment dyed

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

PETA approved Vegan

 

Økologi og ansvarlighed hos Colorful Standard giver spræl i garderoben – selv med dit basistøj

 

Hos danske Colorful Standard finder du masser af skønne farver og holdbare, gode kvaliteter. Økologi og ansvarlighed. Selv i de små ting som deres skønne kasketter til kvinder med stylenavnet Organic Cotton Cap. Her altså i smuk lys lavendel, der går godt i spænd med sommervejr og sommerhumør. Fremstillet på egen fabrik i Portugal og indfarvet efter den er syet for at spare for ikke at få overskud af metervarer og for at opnå en blødere kvalitet. Og mere holdbar farve. Naturligvis miljøvenlig indfarvning.

 

Se vores skønne udvalg af økologisk tøj og kasketter her fra Colorful Standard

Certifications: OEKO-TEX, PETA-Approved Vegan

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.