Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Colorful Standard Women Organic Rib Tank Top Light Aqua

225,00kr.

by Colorful Standard

Vælg størrelse: XSSMLXL

Blød og dejlig økologisk sommertop og top til alle formål i rib og smuk lys aqua fra Colorful Standard

 

Colorful Standard Women Organic Rib Tank Top Light Aqua – ja, det kan ikke gøres meget enklere og bedre! I hvert fald ikke, hvis du trænger til en ribbet top, du kan bruge til hvad som helst og som er skøn at have på. I sommervejrt, på strandturen, i sommerhuset, under eller over, dag som nat og året rundt. I en af de mange spændende farver Colorful Standard har på paletten – light aqua.

 

Colorful Standard Women Organic Rib Tank Top Light Aqua:

 

Basistop

Tank-stropper

Rib

Farve: Light Aqua

95% økologisk bomuld, 5% elastan

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

 

Colorful Standard – økologisk tøj til basisgarderoben i herlige farver fremstillet i Portugal

 

Colorful Standard er et dansk mærke, der i årevis har beriget enhver basisgarderobe med friske farver. Og det altid i lækre økologiske bomuldskvaliteter eller genanvendt merinould. Så der er nok at hoppe i og glæde sig over og gøre sig livet behageligt i. Lige som der er Colorful Standard tøj til alle årstider og sæsoner. Med egen fabrik i Portugal sørger det danske mærke for ordentlige arbejdsforhold og for, at det går ordentlig til med miljøvenlige farver og ikke mindst tekstiler. Ren natur i bløde, holdbare kvaliteter. Også denne tanktop!

 

Se hele vores udvalg af dejligt økologisk tøj fra danske Colorful Standard

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.