Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Copenhagen Cartel Ubud Højtaljet Bikini-underdel Sea

499,00kr.

by Copenhagen Cartel

Vælg størrelse: SML

Dejligt høj bikini underdel fra Copenhagen Cartel til solbadning og vandgymnastik af alle slags 🙂

 

Copenhagen Cartel Ubud Højtaljet Bikini-underdel Sea – ja – altså kun bikini underdelen eller bikini trusserne her. Toppen købes seperat eller også kan du selv sætte en hvilken som helst top til, du synes matcher. En bikini underdel i en ualmindelig holdbar og god kvalitet, der samtidig giver god støtte og føles ultra behagelig at have på. Som alt badetøj hos Copenhagen Cartel er bikini underdelen lavet ud fra filosofien om at omdanne skrald til værdi og derfor er Ubud Bikini underdel fremstillet af genanvendt materiale.

 

Copenhagen Cartel Ubud Højtaljet Bikini-underdel Sea:

 

Bikini UNDERDEL (kun bikini-trusser og ikke top!)

Højtaljet snit

Medium dækning bagtil

2-lags stof for ultimativ støtte, fit, shaping og support

78% Recycled PA (ECONYL®) / 22% Elastan

Donation til redning af havskilpadder

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30-40°

 

Badetøj i holdbare kvaliteter fra danske Copenhagen Cartel

 

Kan du lide at kaste dig i bølgen blå og vil gerne gøre det i badetøj, der er ansvarligt fremstillet, kan du trygt vælge badetøj fra Copenhagen Cartel. Materialet fremstilles i Italien og selv bikini underdelen er syet i Portugal. I econyl, der er fremstillet af – ja, for at sige det lige ud: Affald. Bla fra fiskenet, der har ligget ubrugte eller kasserede hen på verdens havne eller måske er fisket op af havet. Kvalitet betyder også meget for Copenhagen Cartel og derfor kan du glæde dig til et par bikini trusser, du kan have glæde af i mange år.

 

Se alt vores badetøj – og den matchende bikini top her – fra danske Copenhagen Cartel

Materialer: ECONYL®, Genanvendt materiale

ECONYL®

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.