Fri fragt på alle ordrer i Danmark

Dagna limoges

1599 DKK

af Schulz By Crowd

Vælg størrelse: XSSMLXL
Ryd

Let og elegant kjole designet af islandske Ragna Bjarnadottir. Kjolen har en smuk rund hals, mellemlange ærmer og løbegang i taljen med et bånd, der kan reguleres.

 

– Modellen er 170 cm høj og bruger str. S

– Pasform: loose fit

– Materiale: 100% sandvasket silke

Materialer: Silke

Silke

Silke er et naturligt og fornybart materiale der stammer fra silkelarvens beskyttende puppehylster (kokonen). Silke er både utroligt blødt og stærk, og kan afkøle om sommeren og isolere om vinteren. Ved dannelsen af silke bruges intet kemi, men der bruges en del vand og energi til opvarmning af vand som bruges til at rense silken.  

Hvem har lavet det?

Sourcing af silke, print og syarbejde i Guangdong i det sydlige Kina. Schulz by Crowd's Code of Conduct bygger på de 10 principper i UN Global Compact, der omhandler menneskerettigheder, arbejde, miljø og anti korruption.

Vask og pleje

Husk først og fremmest på at silke kræver meget sjælden vask, og kan blive frisket op ved at blive hængt til luftning udendørs eller i badeværelsesdamp. Når du en sjælden gang imellem skal vaske silke, er det vigtigt at bruge vaskemiddel særligt til silke, eventuelt vaskemiddel fra Tangent GC. Vask enten i hånden med koldt eller lunkent vand eller i maskinen på et skåneprogram/håndvask program ved max 20 grader, og brug gerne vaskepose. Udgå at bruge tørretumbler, og pres i stedet vandet ud med et håndklæde og læg det til at tørre fladt så det holder formen.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger