Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Dear Denier Berta økologiske ankelstrømper beige

119,00kr.

by Dear Denier

Vælg størrelse: 36-3839-41
Dear Denier Berta økologiske ankelstrømper beige

 

Dear Denier Berta økologiske ankelstrømper beige giver dig et par skønne bløde økologiske ankelstrømper til de årstider, hvor det er tid til strømper. Ankelstrømperne fra Dear Denier har en rigtig god pasform og er så bløde og dejlige, at de er en fryd for fødderne at have på. Berta strømperne fås i flere farvekombinationer, her er det farven beige med lyseblå tå, gul hæl og syrenfarvet afslutning i anklen. En skøn farvekombination og et par fantastiske økologiske strømper.

 

Dear Denier er faktisk et dansk mærke, selvom man måske skulle tro noget andet ud fra navnet. De har øje for design, så selvom du får et par økologiske strømper, er der ikke noget kedeligt over dem, du får til gengæld en lækker, blød og let strømpe med farveblokke i flotte kontrastfarver, der giver dig det skønneste par strømper.

 

Dear Denier Berta økologiske ankelstrømper beige:

 

Ankelstrømer i rib

Farve: Beige, lyseblå, gul og syren

Forstærket tå og hæl

Behagelig bred ankel-elastik

Håndlavet tåsyning

Materiale: 80% økologisk bomuld, 18% polyamid, 2% elastan

GOTS-, OEKO-TEX®-, PETA-approved Vegan Certificeret

Vask: 30º

Designet i DK, fremstillet i Italien

 

Dear Denier strømper er alle ansvarligt fremstillet og med tanke på et bæredygtigt materialevalg – derfor bla den økologiske bomuld. I det hele taget sigter Dear Denier højt og har en mission om at være en positiv faktor i samfundet med alt, hvad de laver og på så mange niveauer som muligt. Det gælder CO2-udledning, vandforbrug mm. Det gælder socialt ansvar og ordentlighed i alt, hvad de foretager sig. Derfor har Dear Denier bla valgt kun at samarbejde med certificerede italienske fabrikker og certificeret italiensk garn i de bedste kvaliteter til alt, hvad de producerer.

Et par skønne, økologiske strømper i cool farver, der ikke kun gør godt om fødderne og giver dem velvære, men giver velvære til resten af kroppen og humøret.

 

Find flere flotte strømper her fra danske Dear Denier

Materialer: Økologisk bomuld, Syntetisk materiale

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Certifications: GOTS, OEKO-TEX, PETA-Approved Vegan

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.