Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Dear Denier – Esther Contrast Cashmere Socks – Grey

199,00kr.

by Dear Denier

Vælg størrelse: 36-3839-41
Dear Denier Esther Contrast Cashmere Socks

 

Dear Denier Esther Contrast Cashmere Socks – her i grå – er et par luksuriøse og super bløde strømper i kashmirblanding. Alle materialer i Esther strømperne er genanvendte. Både kashmir, merinould, viskose og elastan. Ingen nye ressourcer brugt og det giver dig alligevel et par luksus-strømper. Luksus-strømper for dig, der kan lide uld og varme om tæerne. Dear Deniers strømper med navnet Esther Contrast Cashmere Socks giver dig ikke kun varme om tæerne, men langt ind i sjælen, så behagelige og dejligt lune er de.

 

Dear Deniers Esther strømper kan også bruges som sokker, men de er ikke helt så tykke som de klassisk grånistrede sokker. Faktisk langt fra, tilgengæld er de langt blødere og dejligt varme. Dear Denier har givet de uldne ankelstrømperne sprudlende blokfarver – så selvom de er grå, pynter en flot neongul kant, en orange hæl og en syren-farvet tå strømperne, så man næsten ikke kan vente med at få skoene af og lufte strømperne til frit skue for alle, ikke mindst en selv.

 

Dear Denier Esther Contrast Cashmere Socks:

 

Ankelstrømer i bred rib

Farve: Grå, neongul, orange og syren

Forstærket i tå og hæl

Behagelig bred ankel-elastik

Håndlavet tåsyning

Materiale: 30% genanvendt merinould, 25% genanvendt viskose, 5% genanvendt kashmir, 3% elastan

RWS-, GRS- og OEKO-TEX® certificerede

Vask: Håndvask eller 30º på uldprogram

Designet i DK, fremstillet i Italien

 

Dear Denier er et dansk mærke, der har eksisteret siden 2012. Det er efterhånden ingen hemmelighed, at der foregår meget skidt i tøjindustrien – det samme gælder også for strømper og strømpebukse-industrien. Så for Dear Denier har det fra start handlet om at gøre det anderledes og bedre. Ordentligt! Og med den mission startede Dear Denier deres eventyr ud i strømper og står for høj kvalitet, lækkert design og finish og en ansvarlig produktion med ordentlige forhold og i bæredygtige materialer. Her kun genanvendte, håber, du vil synes om dem som os 🙂

 

Find mere her fra vores danske mærke Dear Denier

Materialer: Genanvendt materiale, Kashmir, Uld, Viskose

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Kashmir

Kashmir uld er afklippet hår fra pelsen af Kashmirgeden. Håret er utroligt fint og blødt, og derudover strækbar, slidstærk og varmeregulerende.

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Viskose

Viskose er et materiale der oprindeligt stammer fra træ. Materialet hører, sammen med blandt andet lyocell og modal, ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At det er regenererede betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygges til nye fibre, som der kan laves stof af.

Certifications: RWS, GRS, OEKO-TEX

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

RWS

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.