Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Desiraa Layred – Armedangels

899,00kr.

by ARMEDANGELS

Vælg størrelse: XSSMLXL

Fra Armedangels kommer denne printede Desiraa Layered kjole i et enkelt, klassisk og behageligt snit i vævet ecovero. Armedangels er altid gode for et godt print ofte med blomster, fine farver og et akvarel-agtigt look. 

Desiraa kjolen fra Armedangels har V-udskæring og en blød flip. Der er elastik i taljen, hvorfra skørtet falder lidt løsere end overdelen og er med til at gøre kjolen ekstra behagelig. Kjolen har dejlige lommer og lange ærmer med knaplukning nederst.

Armedangels er et tysk mærke fra Køln, der har eksisteret siden 2007. De har lige siden de slog dørerne op tænk menneske og miljø ind i deres designs og du får dermed en kjole, der er fremstillet fair og i ecovero, der er fremstillet af forarbejdet træ i lukket kredsløb hos Lenzing i Østrig.

 

MATERIALE: 100% ECOVERO Viscose

PASFORM: relaxed fit

 

DETALJER 

 

-Armedangels Desiraa Layered Dress

-Farve: night sky

-Vævet

-Afslappet snit med blød flip

-Løs elastik i taljen

-Lange ærmer

-Lommer i siderne

-Normal i størrelsen, ca 95 cm lang i M

-100% Lenzing Ecovero Viskose

-Designet i Køln, fremstillet i Tyrkiet

-Vask: 30° finvask – indgå tørretumbling

 

Se mere tøj fra ARMEDANGELS her

 

 

Hvor er det lavet?

in Izmir, Türkei by Mergü Tekstil Konf. San. Tic. LTD.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.