Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Dinadi tørklæde Merino Square Scarf Ocean

400,00kr.

by Dinadi

2 på lager

Dinadi tørklæde Merino Square Scarf Ocean

 

Dinadi tørklæde Merino Square Scarf Ocean. Smukt og blødt! Leder du efter et tørklæde, der ikke fylder så meget, så er dette firkantede tørklæde fra Dinadi et super lækkert et af slagsen. Det måler 70 x 70 cm, kan foldes over på midten til et trekantet tørklæde om ønsket. Kan bruges både om hals og hoved og du kan endda bruge det som en hårelastik.

 

Merino Square Scarf i den smukke ocean blue fra Dinadi er vævet helt fint blødt og tyndt. Der er brugt en ekstra fin mulesing fri merino uld til tørklædet. Det giver tørklædet den blødeste letvægts-kvalitet, der føles eksklusiv mod huden. Et klassisk tørklæde, du kan få masser af glæde og varme af. Og så er det ansvarligt fremstillet – også socialt.

 

 

Dinadi tørklæde Merino Square Scarf Ocean:

 

Pasform: Firkantet, måler 70 x 70 cm

Materiale: 100% merino uld, mulesing fri

Farve: Ocean Blue

Tyndt og fint vævet

Rå kanter

Designet i Nepal, fremstillet i Nepal

Vask: Håndvask

 

Dinadi er et fair og social bæredygtigt strikkeprojekt. Eller sådan startede det i hvert fald, nu har det vokset sig større, men etikken bar er stadig den samme. Ordenlige arbejdsforhold, kvalitet, uddannelse og ansættelse, så man kan komme ud af fattigdommen i Nepal.

 

Det var en drøm om at hjælpe og gøre en forskel i vores verden for nogen af de fattigste, der drev svenske Mirjam og canadiske Preston til Dinadi. De bosatte sig i 2012 i Nepal og fandt frem til, at hjælp til selvhjælp, her = uddannelse og ansættelse, var den måde, de følte, de bedst kunne gøre en forskel på. I dag er der rigtig mange, der arbejder hos Dinadi. Det er Mirjam, der altid har strikket, der designer Dinadis tøj, huer, vanter, tørklæder mm.

 

Vil du se mere lækker strik, finder du Dinadi her

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.