fbpx

Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Drop Øreringe

700,00DKK

by laøhlé

1 på lager

Øreringe håndlavet i Danmark af ECO silver.

De smeltede smykker bliver lavet ud af Laøhlés egne sølvrester fra smykkeproduktionen, derfor er de alle unikke og det organiske udtryk er som et fingeraftryk for hvert af smykkerne hvor ikke to er helt ens.

Detaljer: Sælges som par. Måler ca. 2-3 cm.

Om ECO silver: Alle Laøhlés smykker er lavet i ECO silver, som er et miljøvenligt alternativ til 925 Sterling sølv, med samme Sølvkoncentration og kvalitet. ECO silver består af 100% genanvendt sølv, der kommer fra gamle smykker, rester fra medicinal industrien og gammelt elektronik. Der er altså ikke udminet nyt sølv, hvilket gør, at sølvet har et minimalt CO2 aftryk.

Hvor er det lavet?

Aarhus, Danmark.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.