Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

fOkus nOter – bæredygtig, danskproduceret notesbog

195,00kr.

by fOkus kalender

4 på lager

 

fOkus nOter – bæredygtig, danskproduceret notesbog – eller bare nOter, som den også kaldes, er fOkus kalenderens uundværlige makker. Eller bare en fantastisk notesbog, slet og ret, hvis du er til det kvalitetsbevidste og æstetiske valg. For notesbogens 192 sider er lige som kalenderens sider i det lækre  cremefarvet FSC certificerede papir fra Munken. En dejlig kraftig kvalitet, der både kan tåle blyant, kuglepen og tusch.

 

fOkus nOter indeholder både helt blanke sider og let prikkede sider med helt lysegrå prikker. En kvalitet, der inspirerer til at skrive løs og ikke bare på en mobil eller computer, men på papir, der er lækkert at røre ved og have i hænderne. Brug fOkus nOter til båd skriblerier, drømme, poesi, huskesedler, noter og skitser. Med fOkus nOtesbogen har du plads til alskens kreativitet, eller du kan holde sirlig orden, alt efter, hvad du foretrækker.

 

Uanset om du vælger kalenderen eller notesbogen, så er de produceret ud fra samme høje krav til bæredygtige og ansvarlige principper. Derfor er notesbogen produceret på FSC-certificeret papir fra cirkulær skovbrug i EU og notesbogen er Svanemærket. Den fine grønne elastik er ikke bare en elastik, men fairtrade og FSC-certificeret.

 

 

fOkus nOtesbog – bæredygtig, danskproduceret notesbog:

 

fOkus nOter måler 20,5 cm i højden og 14 cm i bredden

192 sider – notessider med hhv. prikker eller helt blanke

Lækkert cremefarvet FSC certificeret papirfra Munken Pure rough

Omslaget i smuk støvet lys blå i FSC certificeret GMUND papir

produceret hos det bæredygtige Eks-skolens trykkeri på Nørrebro

Svanemærket

Fair-Rubber elastik

Idé & Grafik: Julie A. Swane og Ella Skov

 

Her finder du kalender og notesbøger fra danske fOkus kalender

Certifications: FSC, Svanemærket

FSC

FSC er en certificering, der sikrer bæredygtig skovdrift. Dette betyder, at der ikke fældes flere træer end skoven kan reproducere, og er samtidigt en garanti for, at både planteliv og dyreliv beskyttes ved skovdriften. Udover hensynstagen til miljø og dyreliv indebærer FSC-certificeringen også et social aspekt, hvor mennesker der arbejder i skoven får fair løn, uddannelse og sikkerhedsudstyr. FSC-certificeringen er relevant for tøj hvor materialet stammer fra forarbejdet træ som eksempelvis, viskose, modal og lyocell. Hvilken forskel gør FSC? • Sikrer socialt- og miljømæssig bæredygtig skovdrift • Giver sporbarhed fra skov til fremstilling og slutsalg Læs mere her: https://dk.fsc.org/dk-dk/hvad-er-fsc

Svanemærket

Svanemærket er et nordisk miljømærke, som stiller krav til at hele tøjets cyklus. Dette indebærer, at dyrkning, forarbejdning, syning, brug og bortskaffelse eller genanvendelse er så miljøvenlig som mulig. Derudover er tøj der er svanemærket også lavet af økologiske naturmaterialer som for eksempel bomuld og hør. Hvilken forskel gør Svanen? • Stiller garanti for at tøjet er blandt det mindst miljøbelastende indenfor sin kategori • Stiller større krav end lovgivningen ift. brug af problematiske stoffer, mistænkt for at være sundhedsskadelige. • Garanti for at tøjet er lavet af økologiske naturfibre Læs mere her: https://www.ecolabel.dk/da/blomsten-og-svanen

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.