Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Friadaa Knit Dress Black – Armedangels

799,00kr.

by ARMEDANGELS

Vælg størrelse: XSSMLXL

Friadaa er en af Armedangels populære kjoler, de altid har med i kollektionen. Kender du til lysten til at hoppe i en behagelig kjole, der er lidt ekstra lun og blød, ikke strammer og også beskytter og går lidt op i halsen, når nu efterår og vinter står for døren? Så kan du få dine ønsker opfyldt med Friadaa kjolen fra Armedangels, for den er virkelig blød og behagelig i et løsere snit, der ikke generer nogen steder og med en dejlig turtleneck. Kjolen er strikket i 100% økologisk bomuld, der tilmed er Gots-certificeret, det siger sig selv med Armedangels bag!

 

MATERIALE: 100% økologisk bomuld

PASFORM: losse fit

 

DETALJER 

 

-Farve: Sort

-Løs i snittet

-Turtleneck

-Lange ærmer

-Normal i størrelsen, ca 90,5 cm lang i M

-100% økologisk bomuld, Fairtrade

-GOTS-certificeret og vegansk

-Designet i Køln, fremstillet i Tyrkiet

-Vask: 30° finvask

 

BESKRIVELSE

 

Kjolen er trods sit helt enkle snit en klassisk kjole, du kan bruge casual og afslappet og du kan style den mere op. Ingen lommer, ingen slidser, bare oversized på den gode måde og klædelig. Fremstillet fair & eco!

Kvaliteten i strikken på Friadaa kjolen er dejlig fast. En kjole, man bare har det godt i, hvis man er til behageligt dejligt tøj. Og kjolen Friadaa kan sagtens styles flot og bruges til pænere brug som alt andet Armedangels tøj, men der er nu alligevel noget hygge og ekstra velbehag i en strikket kjole. En strikket Armedangels kjole, der aldrig bliver den mindste smule slasket, men holder sin pasform.

ARMEDANGELS har eksisteret siden 2007 så helt nye er de ikke. Armedangels kommer fra Køln i Tyskland og de elsker mode – eco & fair er deres slogan, så det er bæredygtigt og økologisk tøj, du finder i deres kollektioner. Også fair fremstillet, så du kan glæde dig over deres tøj, først og fremmest fordi det er flot og lækkert og fordi Armedangels har taget ansvar for deres produktion hele vejen igennem. Armedangels er Gots-certificeret, de arbejder med fair traded økologisk bomuld og de er vegansk certificerede.

Se mere tøj fra ARMEDANGELS her

https://langsamt.com/brands/armedangels/

 

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Hvor er det lavet?

in Istanbul, Türkei by Bera Tekstil Triko Imalat Ithalat Ihracat San. Tic. Ltd. Sti.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.