Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

GREEN HEMP FRESIA DRESS

699,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XSSMLXL

Oversize kjole i smuk, kraftig grøn farve. Kjolen har korte ærmer, god volumen og elegant v-hals. Materialet er en lækker blanding af hamp og tencel der giver lidt struktur i stoffet og svalende følelse mod huden.

Pasform: loose fit

Materiale:  55% Hamp og 45% tencel

 

Materialer: Hamp, TENCEL ™

Hamp

Hamp er et naturligt materiale, der stammer fra den hurtigt voksende og sejlivede hampplante. Hamp kan klare sig udelukkende med regnvand og har ikke behov for pesticider eller insekticider for at holde skadedyr væk. Planten kan gro i områder med både koldt og varmt klima og har i sammenligning med andre naturlige materialer, et højt fiberudbytte dvs. at en stor del af planen bliver til færdigt tekstil. Hamp er som materiale slidstærkt, og har nogle af de samme gode egenskaber som uld, som eksempelvis at være varmeregulerende og modstandsdygtigt over for snavs.

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Certifications: Fairtrade

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

Hvor er det lavet?

læs mere her https://thinkingmu.com/en/dresses/3491-vestido-hemp-fresia-verde

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.