Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Grobund Svala Nederdel – økologisk nederdel – Navy

799,00kr.

by Grobund

Vælg størrelse: SMLXL

Skønneste økologiske nederdel i let og fin bomulds-poplin i smukkeste midnatsblå fra Grobund

 

Grobund Svala Nederdel – økologisk nederdel – Navy. Så fin og skøn i en let og super behagelig bomulds poplin. Selvfølgelig økologisk som allerede nævnt og i den lidt sprøde og lækre udgave, der er perfekt til sommervejr og bare ben, men også sagtens kan bruges resten af året. En nederdel med en forholdsvis bred linning (ca. 7cm) og elastik på ryggen, så den sidder ekstra behageligt. Selvfølgelig med de uundværlige lommer skjult i siderne. Så er der kun én ting tilbage: Enjoy 🙂

 

Grobund Svala Nederdel – økologisk nederdel – Navy:

 

Mellemlang nederdel med vidde

Bred linning med elastik bagpå

Lommer i sidesømmene

100% økologisk bomuld (poplin-vævning)

GOTS-certificeret

Designet i Danmark, fremstillet i Tyrkiet

Vask: 30°

Længde inkl. linning | S = 58 cm | M = 60 cm | L = 61 cm | XL = 62 cm

 

Fint og altid behageligt økologisk tøj med Gots-certificering

 

Grobund er et dansk mærke med grobund i den jyske muld og grobund for en masse fint og dejligt økologisk tøj. Alt sammen Gots-certificeret, så du kan føle dig tryg og godt tilpas, når du har tøjet på. De to kvinder og søskende bag mærket har hang til fint og dejligt hverdagstøj med feminine og fine detaljer – tøj, der altid kan bruges og som man føler sig godt tilpas i.

 

Se hele vores udvalg her af økologisk tøj fra danske Grobund

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.