Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Gudrun & Gudrun Barba økologisk uld Bubblegum

1.125,00kr.

by Gudrun & Gudrun

Vælg størrelse: SML
Gudrun & Gudrun Barba økologisk uld Bubblegum

 

Gudrun & Gudrun Barba økologisk uld Bubblegum – ja, det er ikke kun farven, der er lækker på denne økologiske striktrøje, det er så sandelig også både design og kvalitet. For selvom det er en helt enkel trøje, der i den grad også kan bruges som bluse eller til at have underst i vintermånederne, så har den rå Gudrun & Gudrun detaljer. Faktisk en af deres basistrøjer, men med dobbeltkanter og rå afslutninger, der giver den et twist.

 

Gudrun & Gudrun er et færøsk mærke, der udelukkende gør det i strik. De har mange unikke designs og deres helt egen DNA, som er en af flere grunde til, at vi elsker deres strik her i Langsamt. Hvo intet vover, kan man næsten kalde nogle af deres mest spraglede designs, selvom præcis denne Barba trøje er et af deres mere afdæmpede designs. En anden grund til vores store kærlighed til Gudrun & Gudrun er, at kvalitet er et nøgleord for dem. Lækre bløde og holdbare kvaliteter med. Og det samme gælder integritet og menneskerettigheder, men mere om det nedenfor.

I første omgang her bare en dejlig økologisk trøje, der er smørblød og langt mere end dejlig!

 

På billedet stylet med Lucia skirt fra KOWTOW

 

 

Gudrun & Gudrun Barba økologisk uld Bubblegum:

 

Pasform: Slimfit – dog super fleksibel og strækbar

Materiale: 100% økologisk uld

Farve: Bubblegum

Lange ærmer

Rund udskæring

Rå afslutninger/kanter

Dobbeltkanter

Designet på Færøerne, fremstillet i Litauen

Vask: Kan maskinvaskes på uldprogram 30º

 

Jo, tiden er ved at være til at trække i noget uldent. Er du også fan af uld, så er Gudrun & Gudrun et mærke, der er værd at stifte bekendtskab med. Og helst på kroppen, for følelsen er næsten ubeskrivelig. Sanser du også tøj med andet end øjnene, så glæd dig!

 

Som nævnt bygger Gudrun & Gudrun på designs, både de enkle og klassiske og de vilde, sprudlende og vovede. Ud over stærke og personlige designs bygger Gudrun & Gudrun også på en stærk retfærdighedssans, på at bringe kvalitet tilbage til vores tøj, så det ikke bare er noget, der holder en halv sæson. Og selvfølgelig for at minimere undertrykkelse, overforbrug og meget andet skidt i tøjbranchen. De er selvfølgelig et forholdsvist lille mærke, men det betyder alligevel alverden for dem at gøre en forskel. Derfor er Barba trøjen i økologisk uld og al deres produktion foregår etisk forsvarligt og ansvarligt. Bla med projektet Women’s empowerment project. Og meget andet.

 

Find mere ansvarligt fremstillet strik i ultimative kvaliteter fra færøske Gudrun & Gudrun her

 

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.