Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Gudrun & Gudrun Bina Dress – økologisk uld

1.745,00kr.

by Gudrun & Gudrun

Vælg størrelse: SML

Elegant hverdagskjole i blød uld – underspillet luksus fra Gudrun & Gudrun

 

Gudrun & Gudrun Bina Dress – økologisk uld. Rib-kjole med rå kanter fra Gudrun & Gudrun, der er lidt af et signatur-træk hos det færøske mærke. Altså det med de rå kanter. Kjolen er også strikket i deres lækre signatur Eco wool. I et slimfit uden at være helt stram, fordi strikken er super strækbar og gør kjolen fleksibel og behagelig for alle. Kjolen har en raffineret slids i den ene side. Bina er til kolde dage hvor du bare vil have det behageligt, og samtidig ligne en million i den eksklusive uld. Måske nok lidt underspillet luksus, men luksus som alt andet fra det færøske mærke, der i den grad har taget verden med deres både vilde og mere afdæmpede designs i strik.

 

Gudrun & Gudrun Bina Dress – økologisk uld:

 

Pasform: slim fit med stræk (lidt stor i str.)

Materiale: 100% økologisk uld

Ribstrik

Rå kanter og samlinger

Lange ærmer

Slids

Designet på Færøerne

Vask: Håndvask

 

Kvalitet og vildskab fra Færøerne. Økologisk uld og de lækreste designs

 

Gudrun & Gudrun – et færøsk strikmærke, vi slet, slet ikke kan få nok af her hos Langsamt. Da vi fik den første strik hjem fra mærket for efterhånden mange år siden, var der måske nok nogle, der lige tænkte lidt over, hvad det nu var for noget. For der er masser af vildskab hos Gudrun og Gudrun og det er ofte strik, der stikker lidt ud fra normerne, du finder hos de to dejlige kvinder. Holdningen har heldigvis ændret sig og der kommer nok dagligt flere og flere fans til. For mærker man først de lækre kvaliteter, så er man solgt. Og da strik generelt er blevet populært herhjemme under corona ikke mindst, så er der også kommet en større åbenhed over for ‘skæve’ designs som Gudrun & Gudruns. Og kan man ikke strikke som Lærke Bagger, så er der ingen grund til at fortvivle, for det færøske mærke er også et af hendes favoritmærker og det giver farve og liv til din strik-garderobe – også selvom du ikke kan strikke den selv. Og så giver den kvalitet, for det er, hvad Gudrun & Gudrun er – fremstillet fair og ansvarligt i fantastiske kvaliteter, her en økologisk uld. Smørblød og dejlig mod huden.

 

Find mange flere lækkerier i luksuriøs strik her fra færøske Gudrun & Gudrun

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.