Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Gudrun & Gudrun Ivalu Alpaka Sweater

3.150,00kr.

by Gudrun & Gudrun

Vælg størrelse: SML
Gudrun & Gudrun Ivalu Alpaka Sweater

 

Gudrun & Gudrun Ivalu Alpaka Sweater – ja, du behøver ikke at kunne strikke som Lærke Bagger for at få dig en sweater, der ‘sparker røv’. Undskyld udtrykket, men sweateren her er både flot i design og mønster og i farvevalget. Da garnet er 100% alpaka, er der bestemt heller ikke noget at klage over der. Så blødt, at det næsten er som at pakke sig kærligt ind i en sky. Alpakaen er børstet på ydersiden og har derfor den ‘lange pels’, der også gør, at mønsteret ikke står 100% skarpt.

 

Bestemt en sweater, der giver en gevaldig opfriskning til garderoben. En iøjenfaldende sweater, der lyser op også selvom det er nok så mørkt udenfor. Et klassisk snit med lange ærmer og ribbede kanter, men et farvevalg og mønster, der udstråler en luksuriøs underspillethed.

 

 

Gudrun & Gudrun Ivalu Alpaka Sweater:

 

Pasform: Afslappet, strækbart klassisk fit

Materiale: 100% alpaka

Farve: Lys grå med blå, gul, rød

Lange ærmer

Ribkanter

Designet på Færøerne, fremstillet i hånden i Peru

Vask: Skal vaskes i hånden

 

Gudrun & Gudrun er som nævnt et mærke fra Færøerne. Et stærkt brand, hvis du spørger os, med stærke holdninger til kvalitet og bæredygtighed. Til at fremstille tøj, der holder og som vi kan være os selv bekendte i. Tøj fremstillet med stolthed i stolte traditioner. For tøj er i denne sammenhæng strik: Sweatre, trøjer og bluser – faktisk også en frakke – og strik går langt tilbage på Færøerne. Med design, kvalitet og holdbarhed som absolutte minimum og selvfølgelig også en fair og ansvarlig produktion. Samtidig er der det specielle ved Gudrun&Gudrun, at de kun strikker på bestilling for at undgå overproduktion. Så de Ivalu sweatre du finder hos os er specielt strikket til Langsamt og ingen andre! Det betyder også, at evt. genbestillinger er længe undervejs!

 

Med en ansvarlig produktion forstås selvfølgelig også, at dem der laver vores tøj arbejder til en anstændig løn. Og når det kommer til uld og alpaka så er der også dyrevelfærd med i spillet. Gudrun&Gudrun gør op med en branche (tøjbranchen), hvor undertrykkelse stadig er en sørgelig virkelighed, men du behøver ikke at sørge over deres fantastiske og livsbekræftende designs og lækre kvaliteter! Tværtimod kan du juble højt og varme dig samtidig.

 

Her finder du mere lækker og anstændig strik fra Gudrun & Gudrun

 

Materialer: Alpaka

Alpaka

Alpaka er afklippet hår fra alpakaen, som tilhører kamelfamilien. Alpaka er lettere, blødere og varmere end fåreuld og mere slidstærkt end kashmiruld. Alpakauld indeholder ikke lanolin og kan derfor være godt til allergikere. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.