Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Gudrun & Gudrun Melissa økologiske bomuldsstrik

950,00kr.

by Gudrun & Gudrun

Vælg størrelse: SML

Elsker du Gudrun & Gudrun og savner en strik til forår & sommer? Så er Melissa i økologisk bomuld og farven bubblegum perfekt

 

Gudrun & Gudrun Melissa økologiske bomuldsstrik i deres flotte bubblegum farve. Og måske lidt usædvanligt, men ikke mindre lækkert – en trøje/bluse i økologisk bomuld. For en stund har Gudrun & Gudrun lagt diverse uldkvaliteter på hylden og designet en lækker bluse i økologisk bomuld til de tider på året, hvor du synes, uld bliver for varmt. Eller du bare også gerne vil have en blød strik fra deres hånd i bomuld. For kvaliteten her er virkelig lækker og blusen er super dejlig at have på. Endvidere har de 2 x Gudrun ladet sig inspirere af Japan og designet toppen lidt kort og med løse ærmer. En klassisk Gudrun & Gudrun bluse i rib-strik med rå samlinger, du både kan bruge på job og når du har fri. Den fører dig behageligt gennem hver en dag. Så elsker du også Gudrun & Gudrun og vil gerne have deres strik til forår og sommer, er Melissa en dejlig mulighed.

På billedet stylet med bukser fra brandet Thinking Mu

Gudrun & Gudrun Melissa økologiske bomuldsstrik:

 

Pasform: Kort, bred model

Farve: Bubblegum

Materiale: 100% økologisk bomuld

Ribstrik

Dropdown skuldre

Synlige syninger ved skuldre

Lidt stumpede lange ærmer

Designet på Færøerne, fremstillet i

Vask: Håndvask

 

Gudrun & Gudrun har designet Melissa som et stykke hverdagstøj, der skal kunne fungere i alle dagens gøremål og samtidig give dig masser af velvære. Fra blødheden og det behagelige design. Den økologiske bomuld er dejlig blød og strikken giver en god stræk og fleksibilitet i blusen. Blusen er såkaldt cropped – altså kort og ærmerne har ca. 3/4 længde. Og så lyser farven så dejligt op.

 

Gudrun & Gudrun er vilde designs og underspillet luksus ansvarligt fremstillet

 

Vilde designs og underspillet luksus. Ja, begge dele er Gudrun & Gudrun – to færøske kvinder, der på det nærmeste har revolutioneret strikkekunsten. Du finder i hvert fald masser af strik i deres kollektioner, der ikke er set før. Du finder også altid ansvarligt fremstillet strik – primært i uld – men også, hvad mere sjældent er, i økologisk bomuld som Melissa blusen er lavet i. Og selvom meget af deres strik i uld er strikket på meget store pinde med løse masker, der giver masser af luft og ventilation, så er det også rart med bomuld. Der også sagtens kan varme, når vejret ikke er helt så varmt, som man måske kunne ønske sig.

Hos Gurdrun & Gudrun gælder det også for ansvarligheden, at dem, der strikker deres designs selvfølgelig skal have en ordentlig løn for det. De gør nemlig op med den underbetaling og ugunstige forhold, der findes alt for meget af i tøjbranchen. Deres designs er altid livsbekræftende og dejlige – og lidt mere plads til jubel er så også produktionen!

 

Her finder du mere lækker og anstændig strik fra Gudrun & Gudrun

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.