Fri fragt på alle ordrer i Danmark

Gustaf hat

315,00DKK

af Dinadi

2 på lager

Ribbet hue i blød og varm merinould.

 

– Pasform: straight fit

– Materiale: 100% merinould

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvem har lavet det?

Strikket i Nepal enten i hånden eller på strikkemaskine. Dinadi's strikketeam har mulighed for at strikke hjemme hvis de har lyst og medarbejderne får udover leveløn, betalt 25% af børnenes skolegang, fri sygeforsikring og opsparring til pension. I alt Dinadi´s strik står navnet på hvem der har strikket det, og på deres side kan man læse deres årlige social impact report, og se billeder af hele teamet. https://www.dinadi.com/about-us/our-team/

Vask og pleje

Vask i koldt vand med uldvaskemiddel. lad det ligge i 10 min og skyld efter med koldt vand. Pres vandet ud og lad det tørre liggende. Med Dinadi's strik medfølger altid snor til at lappe hvis der skulle gå hul.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Detajler

Dinadi's strik kommer altid i små bokse som kan bruges til mindre opbevarring. Boksene er lavet af Lokta papir som stammer fra lokalt hurtigt voksende lokta bush, der vokser i områder uegnet til fødevarer. Papiret er lavet i hånden og tørret i solen.