Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Henrik Vibskov – Blossom Jersey Dress – Zuzu

1.800,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSML
Henrik Vibskov kjole med all over print

 

Henrik Vibskov – Blossom Jersey Dress – Zuzu er en kjole i silkeblød Tencel. Kjolen har 3/4 ærmer, v-hals og en diskret syning der markerer taljen. Kjolen falder smukt og er nem at sætte sammen med både strømpebukser i farver eller sort og kan bruges sammen med bukser. På billedet har vi stylet kjolen med en sort bluse under, men kan sagtens også bruges uden. Henrik Vibskov – Blossom Jersey Dress – Zuzu Print Red er et godt bud på en festkjole du også sagtens kan bruges til hverdag.

Kjolens materiale er Tencel jersey, hvilket kendetegnes ved en silkeblød følelse mod huden og så krøller det meget lidt. Tencel består af bionedbrydelig cellulosefibre fra træ, fra virksomheden Lenzig i Østrig. Hos Lenzing forgår forarbejdningen i et closed loop hvor vand brugt i forarbejdningsprocessen genanvendes. Tencel er et mere bæredygtigt alternativ til Viskose hvor træet er FSC certificeret. Derudover er der kriterier om reduceret vand og luftforurening, høj farveægthed og begrænset brug af indhold der er skadelig for mennesker og miljø.

 

 

Detaljer

 

Pasform: true to size. løs pasform

Materiale 100% tencel

Længde – under knæet

 

Se mere Henrik Vibskov design her

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.