Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Henrik Vibskov – Candy Shirtdress – Vintage Rose Pink

2.200,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSML
Blomsterprint til din efterårsgarderobe

 

Henrik Vibskov Candy Shirtdress – Vintage Rose Pink er en oversize skjortekjole. Kjolen har en smukt både grafisk og blomstrete all over print. Kjolen har lommer i siden og kan bruges både åben og lukket, og sammen med bukser eller strømpebukser. Materialet er 100% blød og glat bomulds poplin.

 

 

Detaljer:

 

Pasform: oversize, vælg evt. størrelse mindre end du plejer

Materiale: 100% bomulds poplin

lommer i siden

skjorte krave

knapper hele vejen ned

 

Henrik Vibskov er uddannet fra Central St. Martins i 2001 og har siden da designet mange vilde kollektioner. Hver Henrik Vibskov-kollektion eksisterer i sin egen fascinerende verden og har sin helt egen æstetisk, silhuetter og opsigtsvækkende detaljer. Henrik Vibskov er medlem af Chambre Syndicale de la Mode Masculine og er en af ​​de få skandinaviske designere på den officielle showplan for Paris Fashion Week.

 

Se mere Henrik Vibskov design her

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.