Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Henrik Vibskov Greenhouse Knit Cardigan

2.590,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSML

Skøn cardigan med både striber, tern og tomater i petrol & brun fra Henrik Vibskov

 

Henrik Vibskov Greenhouse Knit Cardigan – en vidunderlig cardigan, for dig, der holder af drivhus-arbejde – og også dig, der ikke gør. Cardiganen er nemlig pyntet med tomatplanter, striber, tern og dejlige farver. En lun og dejlig cardigan at have på i uanset om det er i drivhuset, hjemme, på café, job, ferie og alle mulige andre steder end netop der. Uopslidelig kvalitet og uopslideligt gå-på mod fra Henrik Vibskov og en cardigan, alle kan glæde sig over.

 

NB! Fotos på modeller er af sweater i præcis samme farver. Håber, modelfotos følger af cardigan.

 

Henrik Vibskov Greenhouse Knit Cardigan:

 

Cardiganen Greenhouse Knit Cardigan fra Henrik Vibskovs kollektion Long Fingers To Ma Toes

Tern, striber, tomater mm i brun og petrol

Tomatrøde striber i kanter

Gennemknappet

Lange ærmer

Unisex design – for mænd, gå en størrelse op

50% uld, 50% akryl

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask:  Håndvask eller rens

 

Henrik Vibskov – unikke designs i høj kvalitet, der spreder glæde år efter år

 

Hos Langsamt er vi uendeligt glade for den danske designer Henrik Vibskov. Der er altid noget på spil, der er gode og holdbare kvaliteter – oftest også i materialer, vi hepper på – der er designs, der kan bruges af alle og er inkluderende også i størrelser og Henrik Vibskov tøj produceres i Europa. En designer, der er multikunstner og laver meget andet end tøj, det synes vi ses i hans tøj og det er noget af det, vi holder af. Ikke mainstream og ensformigt, men fuld af spræl og overraskende detaljer.

 

Se mere tøj her fra Henrik Vibskov

Materialer: Syntetisk materiale, Uld

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.