Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Henrik Vibskov Hørjakke Lamington Jacket Orange Checks

1.800,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSML

En unisex jakke fra Henrik Vibskov i hør, der er en fryd for både øje, krop og sanser i neon-orange tern

 

Henrik Vibskov Hørjakke Lamington Jacket Orange Checks. En fantastisk forårs- & sommer jakke i 100% hør med store lommer. Designet til at kunne bruges af alle uanset køn og alder og altså det, man så sexet kalder unisex. Men lad dig ikke snyde af det, det er en jakke, der næsten skinner i sine flotte neon-orange tern. Og samtidig er noget af det mest behagelige i sin bløde og dejlige hør, der altid er en drøm at have på forår og sommer. En klassisk Henrik Vibskov jakke, der er gennemknappet og har klassisk flip. Og et typisk Vibskov twist med de ekstra store lommer rent optisk – i virkeligheden er de ikke helt så dybe, som de ser ud. En jakke, der er en fryd for både syn og sanser!

 

Henrik Vibskov Hørjakke Lamington Jacket Orange Checks:

 

Hørjakke i UNISEX-design

Løs pasform, dog ikke voldsomt oversized

Gennemknappet

Manchet og flip

Optisk ekstra store påsyede forlommer

Flotte tern i orange/beige

100% hør

Knapper i corozo

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: Max 40º – også fint på 30º

 

Det danske designerikon tryller igen i både farve, snit og materiale

 

Henrik Vibskov er en dansk designer, det er nemt at forelske sig i. Det har vi i hvert fald gjort hos Langsamt – samtlige af os. Både for de flotte snit, de magiske farver og prints og de dejlige materialer, som hos Vibskov er valgt med omtanke for miljø og vores klode. Eksempelvis hør, som denne jakke er lavet i. Al Henrik Vibskov tøj hos Langsamt er i naturlige tekstiler, som er dem, vi holder aller mest af. Og hør kan bare noget, som vi aldrig bliver trætte af, specielt ikke, når årstiden byder op til sol og dejligt vejr.

Henrik Vibskov tøj kan bruges af alle, i hvert fald denne jakke i orange tern og så er det kvalitet, der kan leve i mange år. Hør er et fornybart og bionedbrydeligt materiale og du kan glæde dig til en jakke, du kan have i garderoben i mange år.

 

Se hele vores udvalg her fra den danske multikunstner og designer Henrik Vibskov

Materialer: Hør

Hør

Hør er et naturligt og fornybart materiale fra hørplanten. I sammenligning med bomuld kræver planten mindre vand, og i sammenligning med konventionel bomuld har hør et naturligt mindre behov for pesticider. Hvis hør er økologisk certificeret med GOTS, betyder det at dyrkningen, forarbejdningen og syarbejdet lever op til bæredygtige kriterier ift. miljø og arbejdsforhold. Herunder ingen brug af pesticider ved dyrkning, og overholdelse af ILO’s regler for gode arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.