Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Henrik Vibskov økologisk kjole – The Polo Long Shirt

1.900,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSML

Klassisk & farverig midi kjole i økologisk bomuld fra Henrik Vibskov

 

Henrik Vibskov økologisk kjole – The Polo Long Shirt er stylenavnet. Med et grafisk print, der har fået navnet Splash Fusion fyldt med dejlige farver, der pepper hverdagen op og gør festen mere festlig. Den skønneste økologiske kjole fra Henrik Vibskov, der er dejlig og behagelig at have på, samtidig med, at den skiller sig ud med sit unikke print og flotte silhouet. Kjolen er i klassisk piqué polo stof med behageligt stræk.

 

The Polo Long Shirt er en smækker kjole med både klassiske detaljer og en god portion Henrik Vibskov vildskab i bedste forening. Ærmerne er korte og kjolen har sorte kanter – i halsen også en polo-krave, der giver elegance til kjolen. Det er en midi kjole og pasformen er dejlig løs uden at være oversized. Er du ikke så høj, nærmer længden sig måske længden på en maxi kjole. En kjole, man kan have det godt i, fordi den er flot og tjekket og giver følelsen af velklædthed samtidig med, at den er produceret ansvarligt i økologisk bomuld.

 

Henrik Vibskov økologisk kjole – The Polo Long Shirt

 

Kjole i midi-længde

Printet Splash Fusion med sort/hvid/orange/grøn/blå/lyserød

Polo krave med knapper ned i stolpe

Korte ærmer

Sorte rib-afslutninger

Klassisk piqué polo stof

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

 

Elegance, tekstur og farvekombinationer fra Henrik Vibskovs design-univers

 

Hvis du kender lidt til Henrik Vibskovs designs, er denne kjole ikke nogen overraskelse. Det danske design ikon har sit eget spændende og dragende univers, som vi hos Langsamt ikke kan lade være med at forelske os i igen og igen. Det er den skønne midi kjole The Polo Long Shirt et eksempel på, den har vi kastet vores kærlighed på både grundet designet og den skønne, økologiske bomuld, kjolen er fremstillet i.

 

Desuden synes vi, at kjolen passer alle aldre og det er også noget af det dejlige hos Henrik Vibskov, at hans designs kan bruges bredt. Både aldersmæssigt og størrelsesmæssigt, for ofte er hans designs oversized og således mere fleksible størrelsesmæssigt. Kjolen her er ikke helt så oversized, men er du størrelse XL, vil du sagtens kunne bruge størrelse L. Henrik Vibskov tøj i Langsamt er også altid i et ansvarligt og naturligt materialevalg. Det er slidstærkt og i høj kvalitet, så det er noget, du kan have glæde af længe, da det også kan bruges på tværs af sæsoner.

 

Er du lige så forelsket som os, så se hele vores udvalg her fra Henrik Vibskov

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.