Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Henrik Vibskov Pine Dress – kjole i tencel

2.400,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: SML

Gudesmuk lang kjole i blødeste tencel fra Henrik Vibskov, der kombinerer kunst og design

 

Henrik Vibskov Pine Dress – kjole i tencel. Simpelt hen bare så smuk, så vi i Langsamt næsten falder i svime over det smukke design og print. Og over den silkebløde tencel, kjolen er lavet i. Der smyger sig blødt mod huden, når den rører den, for snittet er selvfølgelig luftigt og med vidde, men alligevel er man heldig, at den aer ens ben i ny og næ. En kjole med smukke læg fra udskæringen, der giver et utrolig flot fald.

 

Henrik Vibskov Pine Dress – kjole i tencel:

 

Midi kjole

Farve: Sort – blå akvarel print

Ærmeløs

Rund udskæring

Lommer i sidesøm

Et bredt læg både for og bag fra udskæring

100% tencel

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

 

Når kunst & design, etik & æstetik, form & farve går op i en højere enhed får man Henrik Vibskov tøj

 

Måske lidt avantgarde og ukonventionel, men samtidig et mesterstykke af en kjole, hvor kunst og design er blandet ind i hinanden, som der ikke er mange stykker Henrik Vibskov tøj, der ikke er. Nu er han heller ikke kun designer, men multikunstner. Virkelig smuk kjole, der er klædelig på de fleste. Og selvom Henrik Vibskov holder af at eksperimentere med former, er denne ret så enkel i snittet og yderst elegant. I tencel, der er vidunderligt at have på og samtidig er fremstillet af FSC-certificeret træ i lukket system, hvor vand renses og intet skidt ledes ud i naturen.

 

Find flere skulpturelle og smukke stykker tøj her fra danske Henrik Vibskov

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.