Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Henrik Vibskov Silkekjole – Smooth Silk Dress Pink/Green

3.150,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSML

Farver og fest i elegant silke fra Henrik Vibskov

 

Henrik Vibskov Silkekjole – Smooth Silk Dress Pink/Green. Som navnet antyder, er det en smooth silkekjole, der smyger sig på blødeste vis om kroppen, samtidig med, at der er luft i det på en side enkle lige op og ned design med et twist i form af bindebåndet kun i ene halvdel, der gør kjolen assymetrisk, når du binder den. I et print, der er et kunstværk værdigt, selvom det er taget fra køkkenbordet, hvor skakbrættet også høre hjemme ud over alskens lækre og saftige frugt. I rød, pink & grøn.

 

Henrik Vibskov Silkekjole – Smooth Silk Dress Pink/Green:

 

Silkekjole i midi-længde

Grafisk

Rund udskæring

Korte ærmer

Bælte i halv talje

Kjole: 100% silke

Contrast: 100% recycled polyester

Designet i DK, fremstillet i Kina

Vask: Håndvask

 

En flig af avantgarde i flotte farver og nytænkte silhuetter fra Henrik Vibskov – når du ikke skal se ud som alle de andre!

 

Er der også en lille anarkist gemt i dig, der elsker farver, utraditionelt cool design, der leger med former, så er danske Henrik Vibskov en designer, der er værd at holde øje med. En avantgarde multikunstner, der har vundet forskellige prestigefyldte priser, fået Statens Kunstfond og udstillet i utallige storbyer. Designer helt fantastisk samtidig med, at han er forholdsvis ligeglad med modeverdenen, men laver sine egne ting. Kvalitetstøj, du kan forelske dig i – vi har i hvert fald en stor kærlighed til Henrik Vibskov hos Langsamt og derfor finder du Henrik Vibskov tøj på vores hylder, der varmer vores hjerter. Håber, det varmer dit med.

 

Se vores udvalg her af uomtvistelige Henrik Vibskov designs her

Materialer: Silke

Silke

Silke er et naturligt og fornybart materiale der stammer fra silkelarvens beskyttende puppehylster (kokonen). Silke er både utroligt blødt og stærk, og kan afkøle om sommeren og isolere om vinteren. Ved dannelsen af silke bruges intet kemi, men der bruges en del vand og energi til opvarmning af vand som bruges til at rense silken.  

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.