Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Henrik Vibskov Wheel Padded Jacket – økologisk

1.960,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSML

Endnu en skøn økologisk quiltet jakke fra Henrik Vibskov i flotteste blå print

 

Henrik Vibskov Wheel Padded Jacket – økologisk jakke i en fantastisk kvalitet og design. Hvis man elsker mode, design, kvalitet og gode, ansvarlige materialer, så er Henrik Vibskov ikke til at komme uden om. Hos Langsamt er vi i hvert fald flere, der er helt forelskede, hver gang der kommer nye varer hjem fra Vibskov – og lige så forelskede i det ‘gamle’, vi stadig har i kollektionen eller selv har i egne garderober.

 

Her er det en økologisk jakke: Wheel Padded Jacket, der som navnet antyder er quiltet i lodrette smalle paneler. Snittet er dejligt oversized og løst og den økologiske jakke er i den flotteste, klare blå med flot grafisk print i hvid og lys grå. Jakken er med flip og vidunderligt store lommer. Foret er ensfarvet blåt og jakken har buede kanter i siderne. De fine blå knapper i jakken er af corozo nød, der er fremstillet uden fældning af træer.

 

En skøn, skøn jakke, du vil elske, uanset om du bruger den som jakke (forår/sommer/efterår) eller som et alternativ til en blazer. Umiskendeligt Henrik Vibskov design i høj kvalitet og økologisk bomuld.

 

Henrik Vibskov Wheel Padded Jacket – økologisk

 

Løs og lidt oversized pasform

Blå med printet Blue Riddle

2 store forlommer

100% økologisk bomuld

Knapper i corozo

Designet i DK, fremstillet i Kina

Vask: KUN RENS!

 

Dragende design-perler i bla økologisk bomuld fra Henrik Vibskov

 

Henrik Vibskov er unægteligt en designer, der skiller sig ud med sine ofte oversized designs, tekstur, print og farvevalg. Og heldigvis for det, hvis du hører til dem, der gerne vil skille dig lidt ud eller bare sætter pris på design og kvalitet. Der er noget dragende over hans designs og hos Langsamt er vi faldet pladask for det danske designikon lige som vi dagligt glædes over hans farvestrålende og dejlige designs. Wheel Padded Jacket er ingen undtagelse!

 

Henrik Vibskov har også stort fokus på ansvarlige og miljøvenlige materialer og hos Langsamt finder du således Henrik Vibskov tøj i hør, tencel og økologisk bomuld. Vi kan ikke sige andet, end nyd det, hvis du skulle være så heldig at få fingre i noget.

 

Vil du se mere tøj, der er lige til at knuselske, så finder du Henrik Vibskov her

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.