Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Jacket – Rosette

3.700,00kr.

by LA FEMME ROUSSE

Vælg størrelse: SML

Unikke og eksklusive broderede jakke lavet af genanvendte duge, som er blevet forarbejdet og broderet i Portugal efter original skitse af Le Femme Rousse.

Den broderede overflade giver dig en sansende og taktil oplevelse på grund af den særlige tredimensionelle effekt.

Da jakken har et mellemfoer (100% genanvendt polyester) er den velegnet som både overgangsjakke og sommerjakke. Pasformen er rummelig, så du kan have en trøje på inden under. Du kan bære jakken åben, som giver et casual udtryk eller den kan knappes foran. Der er lommer i siderne og ryggen er lidt forlænget, hvilket smukt harmonerer kroppens form.

Jakkens inderside er lavet i genanvendt sengelinned, der er blevet indfarvet i matchende farve med broderitrådene. Alle kanter er smukt afsluttet med kantebånd i samme materiale som jakkens foer.

Brug den som indendørsjakke indtil forårssolen igen begynder at lune.

 

Materialet er 100% genanvendte tekstiler. 50% Bomuld & 50% Polyester.

 

 

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Hvor er det lavet?

Portugal. Læs mere her: https://www.lafemmerousse.dk/pages/om-os

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.