Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

JAM DRESS – BLUE CHECKS

1.600,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSML

Asymmetrisk kjole i hør af den danske designer Henrik Vibskov fra kollektionen “Peaches and Tiles”. Blusen har rynkede detaljer, v-udskæring og mixer i patchwork stil to forskellige smukke tern.

 

Pasform: loose fit

Materiale: 100% hør

 

Materialer: Hør

Hør

Hør er et naturligt og fornybart materiale fra hørplanten. I sammenligning med bomuld kræver planten mindre vand, og i sammenligning med konventionel bomuld har hør et naturligt mindre behov for pesticider. Hvis hør er økologisk certificeret med GOTS, betyder det at dyrkningen, forarbejdningen og syarbejdet lever op til bæredygtige kriterier ift. miljø og arbejdsforhold. Herunder ingen brug af pesticider ved dyrkning, og overholdelse af ILO’s regler for gode arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Syet i Portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.