Altid fri fragt og ubegrænset returret.

JOY, balanced green

799,00DKK

by Kintobe

2 på lager

JOY bumbag er en rummelig bumbag, der er stor nok til at rumme en vandflaske og en lille bluse. Tasken har et stort rum og en lille indvendig lomme lukket med lynlås og to ydre lommer.

Størrelse:  11cm x 27cm x 15cm

Materialer:

100% MIPAN® RegenTM recycled nylon: Fabric

100% recycled polyester: lining, webbing, zipper pullers, inner label, logo label, inside edge band, and thread

BLOOMTM algae-based foam: padding

Eco-friendly water-resistant coating:C0 WR PU 1500mm

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Hvor er det lavet?

Læs om kintobes produktion her: ntobe.com/pages/production

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.